'Ik ga haar ogen uitsteken!' UFC titelgevecht wordt bloederig MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Ik ga haar ogen uitsteken!' UFC titelgevecht wordt bloederig

'Ik ga haar ogen uitsteken!' UFC titelgevecht wordt bloederig

Julianna Pena gaat zaterdag haar langverwachte rematch aan met Amanda Nunes. En het Pena die bereid is om de grenzen te verleggen om haar bantamgewicht titel tijdens UFC 277 te behouden.

De huidige UFC kampioen bantamgewicht bij de vrouwen Pena, heeft niet het gevoel dat haar tegenstander de wedstrijd van zaterdag zal ingaan met een gevoel van onoverwinnelijkheid. Sterker nog Pena gelooft dat Nunes onzeker is na het eerder verliezen van haar titel. Ook belooft zij haar grenzen te verleggen.

Alles voor de winst

"Ik ga slaan, schoppen, aan haar haren trekken", zei Pena tijdens de UFC 277-persconferentie van afgelopen nacht. "Ik ga haar bijten. Ik ga haar ogen uitsteken als het moet. Ik ga letterlijk alles doen daarbinnen. Vertrouw me als ik zeg dat ik klaar en bereid ben om te sterven … Ik ga doen wat nodig is."

Pena versloeg Nunes met een tweede ronde op UFC 269 in december in een van de grootste verstoringen in de geschiedenis van de organistatie. Ondanks de overwinning zoekt de kampioen nog steeds respect na een kenmerkende overwinning tegen de toekomstige Hall of Fame-vechter.

Nunes (21-5) leed haar eerste nederlaag sinds 2014 in het verlies tegen Pena, waarmee een einde kwam aan haar winstreeks van 12 gevechten. De Braziliaan is nog steeds kampioen in het vedergewicht. UFC 277 is zaterdagnacht live te zien via Discovery+ en Eurosport.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws