'Ik domineer het gevecht en beloof een dikke knock-out' MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Ik domineer het gevecht en beloof een dikke knock-out'

'Ik domineer het gevecht en beloof een dikke knock-out'

In een interview eerder deze week zegt Lewis dat hij niet teveel werk wil maken van Blaydes. ,,"Ik zal hem knock-out slaan in de eerste ronde", zei Lewis. ,,In de eerste uitwisseling van stoten, zal ik hem knock-out slaan."

Grote woorden van Lewis die in Blaydes een tegenstander treft die uitermate gevaarlijk kan zijn op de grond. Blaydes is een uitstekende worstelaar en dat is een bedreiging voor Lewis, die begrijpelijk dan ook voor de knock-out wil gaan.

Geloof

Maar hoe zit het met zijn grondspel? ,,Ik geloof echt dat ik meer take-downs kan hebben dan hij in dit gevecht," zei Lewis. ,,Ik geloof dat echt." Mocht het gevecht naar de grond gaan lijkt Lewis dus overtuigd niet direct ontwricht te worden.

Blaydes die lachte de opmerkingen van Lewis weg, dat hij hem neer kan halen en hem op de grond kan straffen. ,,Hij mag zeggen wat hij wil, dat is prima, het kan me niet schelen het gevecht zal het leren'', aldus Lewis. Het gevecht tussen Lewis en Blaydes vindt aankomende nacht plaats en is vanaf 02:00 live te volgen op SBS9 en via KIJK.nl.

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/mma-nieuws/over-en-uit-razendsnelle-knock-out-vloert-vechter-video/

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws