Het is alles of niets dit weekend voor UFC-vedette Tony Ferguson MMA Nieuws
MMA Nieuws

Het is alles of niets dit weekend voor UFC-vedette Tony Ferguson

Het is alles of niets dit weekend voor UFC-vedette Tony Ferguson
Het is alles of niets dit weekend voor UFC-vedette Tony Ferguson

Tony Ferguson staat zaterdag tegenover Charles Oliveira tijdens UFC 256in Las Vegas. En dit kan een alles beslissende wedstrijd zijn voor de Amerikaan Ferguson.

Als wij collega vechter Daniel Cormier mogen geloven, hangt er voor Ferguson veel af van zijn gevecht met Oliveira. ,,'Het is een alles of niets situatie voor hem', aldus Daniel Cormier.

Daniel Cormier zegt over het aanstaande gevecht van Tony Ferguson bij UFC 256. ,,Ferguson kan het zich niet veroorloven te verliezen van de Braziliaan", zo beweert Cormier.

Het is alles of niets

,,Het is alles of niets voor Tony op dit moment. Hij heeft bewezen dat hij de beste is. Hij is de interim-kampioen geworden. Als je kijk naar zijn verleden, je ziet dat hij samen met alle anderen (topkandidaten) in de mix lijkt te zitten", aldus Cormier.

,,Maar je kunt niet in de mix zijn als je verliest van Charles Oliveira, want nu begint hij te vechten tegen steeds meer jonge jongens die proberen een doorbraak maken in de divisie. Het is alles of niets voor Tony deze zaterdag", sluit Cormier af.

Ontslag

Daar komt nog eens bij kijken dat de UFC recentelijk topvechter Yoel Romero zonder pardon op straat gooide. Deze week kondigde UFC-baas Dana White aan dat er nog zestig vechters de laan uitgaan. Om dit kracht bij te zetten, werd vandaag Rachael Ostovich de wacht aan gezegd.

De kans is aanwezig dat als Ferguson verliest, ook hij ruim baan moet maken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws