Sexy MMA-vechtster en fan favoriet genadeloos ontslagen door UFC
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Sexy MMA-vechtster en fan favoriet genadeloos ontslagen door UFC

Sexy MMA-vechtster en fan favoriet genadeloos ontslagen door UFC

Sexy MMA-vechtster Rachael Ostovich genadeloos ontslagen door UFC

Rachael Ostovich is zonder pardon door UFC-baas Dana White op straat gezet. De sexy vechtster en fan favoriet had de donkere wolken al boven haar hangen. Een recent verlies wordt haar nu fataal.

Ze mag dan haar looks mee hebben, maar dat blijkt niet genoeg voor Rachael Ostovich om op het UFC rooster te blijven. De knappe Hawaiiaanse is zonder pardon uit de UFC geknikkerd. Zelf had Ostovich de bui als zien hangen, want zij voorspelde dat haar laatste wedstrijd alles bepalend was.

Die wedstrijd verloor de 29-jarige vechter en model van Gina Mazany via TKO in de derde ronde tijdens UFC Fight Night: Smith vs.Clark, op 23 november. Dat bleek de druppel voor de UFC, want Ostovich had haar laatste drie voorafgaande gevechten ook al verloren.

Allemaal eruit

Gisteren kondigde UFC-president White al aan dat er voor het einde jaar 60 vechters ontslagen zouden worden. ,,Onze selectie is momenteel erg vol”, zei White over de aanstaande ontslagen. ‘Voor het einde van het jaar zullen er flinke bezuinigingen komen. De komende weken zul je hier veel namen zien verschijnen.’

Ostovich is daar de aftrap van zo blijkt, zij debuteerde bij de UFC in 2017 tijdens The Ultimate Fighter 26. Echter boekte zij daarna wisselend successen.

Bekijk ook

Sexy Valerie ‘klaar’ met MMA-vechten! Stapt over naar show worstelen

Valerie Loureda tekent een dik contract bij WWE en zegt klaar te zijn met MMA-vechten. De mooi en vooral door velen gezien als sexy vechter maakte gisteren emotioneel haar besluit bekend.

Engste man niet bang voor sterkste man: 'Slacht hem af' (video)

Engste man niet bang voor sterkste man: ‘Slacht hem af’ (video)

Martyn Ford verklaart vertraging bij het overeenkomen van de bokswedstrijd tegen "softy" Thor Bjornsson.

Dana White UFC-president zegt dat Jon Jones "klaar is om te gaan" en bij zijn terugkeer zal vechten tegen Francis Ngannou of Stipe Miocic. De voormalige lichtgewicht kampioen is overgegaan naar zwaargewicht en daar wacht een stevige uitdaging.

UFC-legende Jon Jones maakt comeback: ‘Klaar om te gaan’

Dana White UFC-president zegt dat Jon Jones "klaar is om te gaan" en bij zijn terugkeer zal vechten tegen Francis Ngannou of Stipe Miocic.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page