Sexy MMA-vechtster en fan favoriet genadeloos ontslagen door UFC MMA Nieuws
MMA Nieuws

Sexy MMA-vechtster en fan favoriet genadeloos ontslagen door UFC

Sexy MMA-vechtster en fan favoriet genadeloos ontslagen door UFC
Sexy MMA-vechtster en fan favoriet genadeloos ontslagen door UFC

Rachael Ostovich is zonder pardon door UFC-baas Dana White op straat gezet. De sexy vechtster en fan favoriet had de donkere wolken al boven haar hangen. Een recent verlies wordt haar nu fataal.

Ze mag dan haar looks mee hebben, maar dat blijkt niet genoeg voor Rachael Ostovich om op het UFC rooster te blijven. De knappe Hawaiiaanse is zonder pardon uit de UFC geknikkerd. Zelf had Ostovich de bui als zien hangen, want zij voorspelde dat haar laatste wedstrijd alles bepalend was.

Die wedstrijd verloor de 29-jarige vechter en model van Gina Mazany via TKO in de derde ronde tijdens UFC Fight Night: Smith vs.Clark, op 23 november. Dat bleek de druppel voor de UFC, want Ostovich had haar laatste drie voorafgaande gevechten ook al verloren.

Allemaal eruit

Gisteren kondigde UFC-president White al aan dat er voor het einde jaar 60 vechters ontslagen zouden worden. ,,Onze selectie is momenteel erg vol", zei White over de aanstaande ontslagen. 'Voor het einde van het jaar zullen er flinke bezuinigingen komen. De komende weken zul je hier veel namen zien verschijnen.'

Ostovich is daar de aftrap van zo blijkt, zij debuteerde bij de UFC in 2017 tijdens The Ultimate Fighter 26. Echter boekte zij daarna wisselend successen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws