Sexy MMA-vechtster en fan favoriet genadeloos ontslagen door UFC – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Sexy MMA-vechtster en fan favoriet genadeloos ontslagen door UFC

Sexy MMA-vechtster en fan favoriet genadeloos ontslagen door UFC

Sexy MMA-vechtster Rachael Ostovich genadeloos ontslagen door UFC

Rachael Ostovich is zonder pardon door UFC-baas Dana White op straat gezet. De sexy vechtster en fan favoriet had de donkere wolken al boven haar hangen. Een recent verlies wordt haar nu fataal.

Ze mag dan haar looks mee hebben, maar dat blijkt niet genoeg voor Rachael Ostovich om op het UFC rooster te blijven. De knappe Hawaiiaanse is zonder pardon uit de UFC geknikkerd. Zelf had Ostovich de bui als zien hangen, want zij voorspelde dat haar laatste wedstrijd alles bepalend was.

Die wedstrijd verloor de 29-jarige vechter en model van Gina Mazany via TKO in de derde ronde tijdens UFC Fight Night: Smith vs.Clark, op 23 november. Dat bleek de druppel voor de UFC, want Ostovich had haar laatste drie voorafgaande gevechten ook al verloren.

Allemaal eruit

Gisteren kondigde UFC-president White al aan dat er voor het einde jaar 60 vechters ontslagen zouden worden. ,,Onze selectie is momenteel erg vol”, zei White over de aanstaande ontslagen. ‘Voor het einde van het jaar zullen er flinke bezuinigingen komen. De komende weken zul je hier veel namen zien verschijnen.’

Ostovich is daar de aftrap van zo blijkt, zij debuteerde bij de UFC in 2017 tijdens The Ultimate Fighter 26. Echter boekte zij daarna wisselend successen.

Bekijk ook

Snelle ‘KO’ door Glory vechter die nooit vocht

Deze man moet de Glory ring in

9e ronde had fataal kunnen zijn voor Billy Joe Saunders

Billy Joe Saunders leed een vernietigende nederlaag tegen Canelo 'Saul' Alvarez

Badr Hari: ‘Ik startte met niks, maar laat een erfenis achter’

Badr Hari zal 17 juli terugkeren in de Glory kickboksring tegen de Pool Arkadiusz Wrzosek

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page