Edwards verwacht '100%' tegen Usman te vechten bij UFC 286 in Londen MMA Nieuws
MMA Nieuws

Edwards verwacht '100%' tegen Usman te vechten bij UFC 286 in Londen

Edwards verwacht '100%' tegen Usman te vechten bij UFC 286 in Londen

Leon Edwards zegt er ongetwijfeld een derde gevecht met Kamaru Usman op het programma staat. Er gingen de afgelopen weken geruchten dat Usman een handblessure had en niet klaar zou zijn om te strijden voor de UFC weltergewicht titel.

Maar Edwards zei dat hij volledig verwacht de trilogie met Usman te voltooien tijdens UFC 286 op 18 maart in Londen. "Ja, 100%," zei Edwards op de podcast "Believe You Me" toen hem werd gevraagd of hij op die datum tegen Usman vecht.

"Dat is wat mij is verteld. Dat is wat mij en mijn team is verteld. Ik sprak vorige week met de UFC, denk ik, en ze zeiden: 'Nee, het gevecht is begonnen. Hij traint al voor het gevecht.' Dus ik had zoiets van 'OK, perfect."

Grootste comeback aller tijden

"Dus daar mik ik op. Maar als er in de tussentijd iets verandert, dan gaan we verder. Maar nu concentreer ik me op die trilogie tegen Usman in Londen." Edwards versloeg Usman om de 170-pond riem te veroveren bij UFC 278 in augustus. Hij stopte Usman met een linker headkick in de vijfde ronde in een van de grootste comebacks aller tijden.

Usman ging het gevecht aan als de pond-voor-pond koning en met vijf succesvolle titelverdedigingen op zijn cv. Edwards heeft geen MMA wedstrijd meer verloren sinds zijn eerste ontmoeting met Usman in 2015.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws