Doodzieke UFC-vechter (26): 'Ik denk dat ik dood ga' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Doodzieke UFC-vechter (26): 'Ik denk dat ik dood ga'

Doodzieke UFC-vechter (26): 'Ik denk dat ik dood ga'

Khamzat Chimaev, de opkomende UFC-ster dacht dat hij dood zou gaan. Gisteren werd bekend dat zijn wedstrijd tegen Leon Edwards voor de derde keer niet doorging. Reden, Chimaev heeft zware complicaties door het coronavirus.

Na de annulering van het gevecht vanwege de aanhoudende complicaties na zijn besmetting met COVID-19 eind vorige maand. Zijn er details over de toestand van Chimaev naar voren gekomen.

Doodziek

,,Toen hij klaar was met trainen, op dinsdag, kon hij niet eens naar zijn kamer lopen", zei Chimaevs coach Majdi Shammas tegen FrontKick.online. ,,Hij had niet eens de energie om naar zijn kamer te lopen. Hij viel in slaap in de lobby."

De toestand van de populaire vechter blijkt zeer ernstig. ,,Hij kan niet trainen. Zijn vrienden belden me en zeiden. HΓ©, Khamzat kan niet eens praten. Zijn koorts is zo hoog, zijn hoofdpijn is zo veel, weet je, zijn spierpijn en zo", zegt Shammas.

Ik ga dood

.,,Toen kwam er een ambulance die hem naar het ziekenhuis bracht. Toen hij in het ziekenhuis lag, belde hij me en zei; 'ik denk dat ik dood ga'. Hij was er echt slecht aan toe. "

In 2020 maakte de Tsjetsjeens zij UFC-debuut op een zo dominante manier waar iedere vechter alleen maar van kan dromen. Sindsdien is Chimaev drie keer geboekt tegen Leon Edwards. Dit zit allemaal mislukt vanwege het Coronavirus.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/mma-nieuws/krankzinnige-elleboog-knock-out-vloert-tegenstander-video/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws