'Doodsklap!' UFC-ster enthousiast over 'KO' amateur knokker MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Doodsklap!' UFC-ster enthousiast over 'KO' amateur knokker

'Doodsklap!' UFC-ster enthousiast over 'KO' amateur knokker

Bo Nickal behaalde een verwoestende KO met één klap in zijn tweede amateur-MMA-gevecht. Dit trok de aandacht van UFC vechter Jorge Masvidal die het pure doodslag noemde.

De voormalige worstelster van Penn State University, Nickal won vrijdag op Island Fights 70 met een knock-out in één klap. Waarbij hij tegenstander Billy Goode met een harde linkerhand liet vallen om het gevecht te beëindigen op 2:58 in de eerste ronde.

Toptalent

Nickal's optreden werd geprezen door UFC-ster Masvidal, die tweette dat de overwinning pure 'doodslag' was. Nickal, 25, was een drievoudig nationaal kampioen bij Penn State van 2017 tot 2019.

Zijn record was 120-3 in totaal, waaronder het beëindigen van zijn junior- en senior jaren zonder verlies. Grote kans dat Nickal binnenkort opgesnoept wordt door een grote MMA-organisatie als de UFC of Bellator. Dat we meer gaan horen van de voormalig worstellaar is haast wel zeker.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws