Denise Kielholtz "Miss Dynamite" verlengt contract bij Bellator MMA MMA Nieuws
MMA Nieuws

Denise Kielholtz "Miss Dynamite" verlengt contract bij Bellator MMA

Denise Kielholtz "Miss Dynamite" verlengt contract bij Bellator MMA

Denise Kielholtz, ook wel bekend als "Miss Dynamite", heeft haar contract bij Bellator MMA opnieuw getekend. De vlieggewichtvechter, die momenteel op de zesde plaats staat gerangschikt, heeft een nieuw multi gevechtscontract ondertekend.

Denise is verheugd om haar verblijf bij de vechtsportorganisatie te verlengen, die naar verluidt in augustus zal fuseren met PFL om een krachtige tegenstander te worden voor de UFC. "Ja!! Bijna 10 jaar bij de Bellator-familie", verklaarde Kielholtz.

Moment van opwinding en speculatie over de toekomst

De Nederlandse Kielholtz staat bekend om haar explosieve vechtstijl en heeft een indrukwekkend professioneel MMA-record opgebouwd. Ze heeft zich gevestigd als een toonaangevende vechter in de vlieggewicht divisie van Bellator en heeft indruk gemaakt met haar opwindende gevechten in de kooi.

Het nieuws van haar contractverlenging komt op een moment van opwinding en speculatie over de toekomst van Bellator MMA. Er zijn geruchten dat Bellator en PFL zullen fuseren, waardoor een gecombineerde organisatie ontstaat die een serieuze concurrent wordt voor de UFC. Als dit gebeurt, zou het de MMA-wereld kunnen veranderen en nieuwe kansen kunnen bieden voor vechters zoals Denise Kielholtz.

Haar prestaties en toewijding aan de sport hebben haar verdiende erkenning opgeleverd, en het feit dat Denise opnieuw heeft getekend bij Bellator spreekt boekdelen over haar vertrouwen in de organisatie en hun toekomstplannen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws