De UFC heeft groenlicht voor 3 MMA-events in Las Vegas MMA Nieuws
MMA Nieuws

De UFC heeft groenlicht voor 3 MMA-events in Las Vegas

De UFC heeft groenlicht voor 3 MMA-events in Las Vegas
De UFC heeft groenlicht voor 3 MMA-events in Las Vegas

De UFC blijft nog minstens drie weken evenementen in Las Vegas organiseren. De Athletic Commission van Nevada heeft maandag unaniem goedkeuring verleend.

Na opeenvolgende events op zaterdagavond in de UFC Apex, heeft de Athletic Commission van Nevada maandag unaniem goedkeuring verleend. Het verzoek van de UFC was om nog drie evenementen onder haar jurisdictie te houden. De evenementen vinden plaats op zaterdag 20 juni en 27 juni aanstaande.

Onduidelijkheid

Het aanstaande schema van de UFC is onduidelijk na 27 juni. Hoewel er verschillende datums zijn verschenen voor UFC-gevechten in juli en augustus. Toch heeft de organisatie geen formele aankondigingen gedaan. Dit komt waarschijnlijk door Dana White's 'UFC Fight Island'.

Op de UFC 250-nieuwsconferentie na het gevecht zaterdag weigerde White de rapporten te bevestigen of te ontkennen, maar deze informatie, inclusief afbeeldingen, zal deze week worden vrijgegeven.

UFC Fight Island Abu Dhabi

White heeft laten doorschemeren dat "Fight Island" waarschijnlijk in de maand juli zal starten, met richt datum van 11 juli. Verschillende bronnen hebben verklaard dat "Fight Island" ergens in Abu Dhabi is.

Het UFC Fight Night-evenement van zaterdag wordt bekroond door een vlieggewichtwedstrijd tussen Jessica Eye en Cynthia Calvillo.. Op 20 juni staat Curtis Blaydes vs. Alexander Volkov op het programma. Terwijl op 27 juni Dustin Poirier vs. Dan Hooker het dan geplande event zullen headlinen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws