'De moslim Conor McGregor'? UFC'er krijgt veel lof na overwinning MMA Nieuws
MMA Nieuws

'De moslim Conor McGregor'? UFC'er krijgt veel lof na overwinning

'De moslim Conor McGregor'? UFC'er krijgt veel lof na overwinning

Oorspronkelijk in Tsjetsjenië geboren, vecht Chimaev vanuit Zweden. De knokker is een echte sensatie en wordt vergeleken met de Ierse superster Conor McGregor, niet dat Chimaev daar blij mee is want hij haat de Ier en vloog zelfs eens naar Ierland, in een poging deze te ontmoeten en in elkaar te slaan.

Afgelopen weekend liet Chimaev zien wat hij in zich heeft en kneep zijn Chinese tegenstander Li knock-out. Iemand die meer dan de meesten weet over MMA-talent en wat er nodig is om een ​​UFC-kampioen te worden, is de Amerikaanse Topteam-oprichter Dan Lambert in zijn podcast prijst hij Chimaev dan ook.

Lekker knokken

,,Hij is de moslim Conor McGregor", zei Lambert. ,,Hij kreeg een hoop hype en een hoop gepraat na een paar snelle ommekeer gevechten. De man ziet eruit alsof hij een gekke vaardigheden heeft, maar laten we hem eens zien vechten tegen een goed iemand. Hij heeft nog niet echt hard gevochten. "

Zelfs vóór de overwinning op Li was UFC-president Dana White duidelijk in zijn verklaring dat hij voelde dat Chimaev voorbestemd was voor grootsheid in de UFC. Sinds die overwinning heeft White nagedacht over de mogelijkheid om zijn nieuwste ster te matchen met legende Nate Diaz.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws