'Dat wordt knokken!' UFC Londen wordt explosief morgen MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Dat wordt knokken!' UFC Londen wordt explosief morgen

'Dat wordt knokken!' UFC Londen wordt explosief morgen

UFC Londen staat voor de deur en het belooft een explosief evenement te worden morgen (zaterdag 23 juli). De face offs lieten zien wat de vecht fans kunnen verwachten vanuit de Britse hoofdstad.

UFC keert voor de tweede keer in 2022 terug naar het Verenigd Koninkrijk en de opwinding neemt toe als de MMA-bus weer stopt op de Britse eilanden. Dat was al te zien tijdens de face offs vandaag. Het evenement wordt aangevoerd door Curtis Blaydes en Tom Aspinall.

Curtis Blaydes vs Tom Aspinall

De overige gevechten zullen niet minder spannend zijn en dat was te zien. Zo moesten Muhammad Mokaev en Charles Johnson uit elkaar worden gehouden op het podium. ,,Zaken ontplofte bijna tijdens hun face off."

Ook Paul Graig die opkwam met zijn gezicht in de Schotse kleuren geschilderd kon maar net zijn woede inhouden tegen Volkan Oezdemir. Ook hier werd het even spannend. Maar werden de twee op tijd gescheiden.

Terwijl de adrenaline oploopt zullen de fans morgen live en op een redelijke tijd mee kunnen kijken. Via Discovery+ en Eurosport is meekijken vanaf 20:00 uur zeker een optie om niet te missen. Onderstaand de complete fight card van UFC Londen: Curtis Blaydes vs Tom Aspinall

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws