Dana White: 'Ik kon Conor zijn bloed wel drinken' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Dana White: 'Ik kon Conor zijn bloed wel drinken'

Dana White: 'Ik kon Conor zijn bloed wel drinken'

UFC-president Dana White zegt dat hij zijn relatie met Conor McGregor heeft hersteld. Nadat hij vorig jaar "op slechte voet" stond met de Ier.

MMA-ster Conor McGregor heeft schijnbaar altijd een sterke relatie gehad met UFC-president Dana White. Maar het is niet lang geleden dat de vechter en de promotor flinke ruzie kregen. Nadat verschillende privé berichten tussen hen openbaar waren gemaakt.

,,ik was echt van streek", vertelde White onlangs aan ESPN. ,,Het was niet alleen omdat hij privé berichten stuurde. We hadden het over een andere vechter. Zo kon ik Conor helemaal niet. "

Bijgelegd

,,Ik was echt boos op Conor, maar we hebben dat opgelost en nu gaat het allemaal goed. Maar geloof mij ik kon zijn bloed wel drinken." Nu zijn relatie met McGregor is hersteld, is White begrijpelijkerwijs opgewonden over het aanstaande gevecht van de Ier met Dustin Poirier.

De wedstrijd, een rematch van een vedergewicht gevecht uit 2014 dat McGregor won door knock-out in de eerste ronde, kopt de UFC 257-kaart op 23 januari.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/mma-nieuws/vies-mma-vechter-spuit-urine-in-gezicht-tegenstander-video/

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws