Curtis Blaydes: 'Ik zal Jairzinho Rozenstruik vernietigen' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Curtis Blaydes: 'Ik zal Jairzinho Rozenstruik vernietigen'

Curtis Blaydes: 'Ik zal Jairzinho Rozenstruik vernietigen'

Curtis Blaydes treft de Surinaamse UFC'er Jairzinho Rozenstruik op 4 september tijdens UFC 266. Vooruitlopend op de wedstrijd deelt de Amerikaan zijn gedachten over zijn rivaal Rozenstruik.

UFC-zwaargewicht Blaydes was niet zo onder de indruk van de overwinning van Jairzinho Rozenstruik op Augusto Sakai. Sterker nog de Amerikaan verwacht de Surinamer te vernietigen tijdens hun gevecht. Blaydes baseert zijn uitspraken op een aantal gevechten van Rozenstruik naast Sakai.

Plan bedenken

,,Jairzinho is meer je old-school, klassieke ploeteraar. Jij gaat, ik ga, jij gaat, ik ga. Ik vind hem niet zo explosief, hij heeft geen gekke aanvallen. Het is vrij eenvoudig. Maar het werkt voor hem, hij houdt vast aan wat hij weet. Hij brengt niet veel diversiteit met zich mee, wat het een beetje makkelijker maakt om een ​​gameplan te maken, maar je moet je altijd bewust zijn van de kracht.”

Blaydes verwacht niet veel werk te hebben aan Rozenstruik; ,,Over het algemeen ben ik de betere vechter. Ik denk dat ik agressiever ben. Ik zal hem onder druk kunnen zetten en dan zal hij een fout maken en kan ik hem naar de grond brengen waar ik hem zal vernietigen", aldus Blaydes.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws