Covington verslaat Masvidal: Grootste wraakgevecht in de UFC geschiedenis MMA Nieuws
MMA Nieuws

Covington verslaat Masvidal: Grootste wraakgevecht in de UFC geschiedenis

Covington verslaat Masvidal: Grootste wraakgevecht in de UFC geschiedenis

Colby Covington liep weg met de winst vandaag tegen Jorge Masvidal tijdens de UFC 272 headliner in Las Vegas, Nevada. De wraakwedstrijd liet zien hoe goed het grondwerk van Covington is.

De grootste wraakwedstrijd tot nu toe werd uitgevochten in de T-Mobile Arena. De oude vrienden die vijanden werden, Covington en Masvidal hielden een van meest verhitte gevechten in de geschiedenis van de UFC. De twee oude vrienden die vijanden werden haten elkaar tot op het bot. Dat bleek ook wel in het gevecht.

Dominantie tot het eind

Alle vijf de ronden werd gedomineerd op de grond door Covington die zich niet wilde vergalopperen om in een bokswedstrijd met Masvidal te geraken. Covington, de nr. 1-gerangschikte weltergewicht, versloeg rivaal Masvidal via unaniem besluit (49-46, 50-44, 50-45).

Staande in de Octagon daagde Covington, Dustin Poirier uit. Deze versloeg vorig jaar twee keer UFC-ster Conor McGregor op lichtgewicht. ,,Poirier, jij bent de volgende", scandeerde Covington. Het is niet waarschijnlijk dat Poirier op de uitdaging van Covington in zal gaan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws