Connor McGregor stoomt talent Richie Smullen klaar voor The Ultimate Fighter MMA Nieuws
MMA Nieuws

Connor McGregor stoomt talent Richie Smullen klaar voor The Ultimate Fighter

Connor McGregor stoomt talent Richie Smullen klaar voor The Ultimate Fighter

De UFC is op zoek naar ongeslagen strijders voor hun nieuwe seizoen van The Ultimate Fighter.

Afgelopen jaar kondigde de promotie aan dat het nieuwste deel van de langlopende reality-tv-show van de UFC, The Ultimate Fighter: Battle of the Undefeated, alleen vechters zal bevatten die nog steeds ongeslagen zijn in hun professionele MMA-loopbaan. In The Ultimate Fighter krijgt talent de kans om zich te laten zien binnen de UFC, een ware talenten show.

Connor McGregor aan de slag met talent Richie Smullen

"Fantastisch werk met mijn broer Richie Smullen (3-0-1) vandaag bij SBG Ireland. Hou hem in de gaten voor het volgende seizoen van The Ultimate Fighter", zo melde Connor McGregor op Instagram. Klaarblijkelijk rust "The Notorious" niet op zijn lauweren, en begeleidt hij dit talent op zijn weg naar de UFC. Een betere leermeester kan men zich niet wensen als Connor McGregor. Als er een man is die zich werkelijk vanaf de grond naar de top heeft gewerkt is het McGregor wel. Heeft u de documentaire over zijn leven al gezien? Zo niet dan is dit zeker de moeite waard.

De UFC hield open try-outs op 12 december 2017 in het Palace Station Hotel in Las Vegas, Nevada

Dit was voor de mannelijke concurrenten in de lichtgewicht, lichtgewicht en weltergewicht divisies voor TUF 27. Vechters die mee wilden doen moesten tussen de 21 en 34 jaar oud zijn, en moeten ook een MMA-record hebben met ten minste drie professionele gevechten. TUF 27 begint met filmen in januari 2018 en zal naar verwachting in première gaan op FOX Sports 1 later in het jaar. De coaches voor het seizoen moeten nog worden aangekondigd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws