Comeback UFC-legende Georges St-Pierre in januari 2023? MMA Nieuws
MMA Nieuws

Comeback UFC-legende Georges St-Pierre in januari 2023?

Comeback UFC-legende Georges St-Pierre in januari 2023?

Georges St-Pierre UFC-legende, zal naar verluidt zijn comeback maken in een bokswedstrijd tegen Acelino Popó Freitas. Laatstgenoemde zegt in onderhandeling te zijn om met de Canadees om in Brazilië de ring in te gaan.

Na het succes van het oefenduel tegen cabaretier Whindersson Nunes aan het begin van het jaar, heeft Acelino Popó Freitas meer plannen voor de komende maanden. Met een uitdaging gepland tegen Pelé Landy, een pionier in MMA. In de volgende editie van de Fight Music Show, in september, heeft de voormalige wereldkampioen nog een duel gepland voor 2022 en een ander in onderhandeling voor begin 2023.

In een interview met Portal do Vale Tudo onthulde Popó dat hij het op 29 oktober zal opnemen tegen de Argentijnse Marcos "Chino" Maidana, ook een voormalig wereldkampioen. Bovendien onthulde de Braziliaan dat hij in januari in Brazilië een voorstel ontving om te duelleren met de MMA-legende Georges St-Pierre, voormalig UFC-kampioen weltergewicht (tot 77 kg) en middengewicht (tot 83,9 kg).

Toestemming

,,Deze week kreeg ik een telefoontje van een nummer in de Verenigde Staten, met de vraag of ik zou accepteren om in januari te vechten, in een groot evenement. Ik kreeg Georges St-Pierre aangeboden, in januari, in het zuiden, waarschijnlijk in Balneário Camboriú. "

Hoewel hij benadrukte dat de gesprekken zich nog in een vroeg stadium bevinden, was Popó enthousiast over de mogelijkheid om een ​​MMA-"fenomeen" onder ogen te zien. Maar of St-Pierre echt zal boksen zal onder afhangen van het feit dat hij nog onder contract staat bij de UFC. Vechtbaas Dana White heeft eerder de Canadees verboden een boksgevecht aan te gaan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws