Cédric Doumbé maakt MMA-gevecht bekend! 'UFC volgt snel' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Cédric Doumbé maakt MMA-gevecht bekend! 'UFC volgt snel'

Cédric Doumbé maakt MMA-gevecht bekend! 'UFC volgt snel'

Cédric Doumbé kondigt de datum aan van zijn volgende gevecht aan voordat hij de UFC kooi in zal gaan. De zevenvoudig Glory wereldkampioen kickboksen keert op 17 december in Bordeaux terug naar de MMA Grand Prix.

Het is in Frankrijk dat Cédric Doumbé zijn volgende gevecht zal hebben op 17 december in Bordeaux in de MMA Grand Prix. Het eerder geplande debuut bij de UFC dit jaar ging niet door en werd de Fransman zonder maar een voet in de kooi te hebben gezet al weer ontheven van zijn contract.

Toch naar de UFC

Toch zegt Doumbé volgend jaar zijn debuut te gaan maken. "Wees niet bang. Ik weet dat je me wilt zien vechten in de UFC. Het zou in 2023 in Frankrijk kunnen zijn. Ondertussen heb ik nog een ander gevecht", zei de voormalige kickbokser in een video deze week.

Wie de tegenstander van Doumbé zal zijn is nog niet bekend. Eerder dit jaar maakte de Fransman een succesvol debuut in het MMA. In zijn eerste wedstrijd versloeg hij Title Chai, zie video hieronder.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws