Brute hamervuist knock-out zaterdag tijdens UFC 254 (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

Brute hamervuist knock-out zaterdag tijdens UFC 254 (video)

Brute hamervuist knock-out zaterdag tijdens UFC 254 (video)

Magomed Ankalaev en Ion Cutelaba stonden in maart dit jaar al tegenover elkaar tijdens het UFC Fight Night 169: Benavidez vs. Figueiredo event. Daar boekte Ankalaev binnen 38 seconden een knock-out overwinning op Cutelaba in ronde 1.

Zaterdag tijdens UFC 254 vond de rematch plaats tussen Ankalaev en Cutelaba, die ook weer zou eindigen met een stevige knock-out. Deze keer deed Ankalaev 04:19 over in ronde 1 om Cutelaba in slaap te hameren.

Hameren maar

Cutelaba kwam op het canvas terecht na een rechter hoekstoot van Ankalaev, deze twijfelde geen moment en sprong boven op Cutelaba. Als een volleerd timmerman die een spijker in hout wilde slaan voerde Ankalaev een lawine aan hamerstoten uit op zijn tegenstander.

De scheidsrechter zag dat er voor Cutelaba geen eer meer te behalen was en kwam tussenbeide, overigens niet zonder gevaar. We gaan er van uit dat Cutelaba niet nog een keer tegen Ankalaev de MMA-kooi in zal stappen. Driemaal mag dan wel scheepsrecht zijn maar niet voor Cutelaba is de vrees.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws