BREAKING: TALPA BRENGT UFC TERUG OP TV BIJ SBS9 MMA Nieuws
MMA Nieuws

BREAKING: TALPA BRENGT UFC TERUG OP TV BIJ SBS9

BREAKING: TALPA BRENGT UFC TERUG OP TV BIJ SBS9
BREAKING: TALPA BRENGT UFC TERUG OP TV BIJ SBS9

Goed nieuws voor de Nederlandse UFC fans. Talpa brengt de UFC wedstrijden weer terug op tv via SBS9.

Onze redactie zocht contact met Talpa om navraag te doen of het klopt dat de UFC wedstrijden weer terug komen op tv. Wij deden dit naar aanleiding van een bericht op de TV Gids waar het UFC Fight Niet event van 13 juni werd aangekondigd.

Talpa bevestigd dat inderdaad het event UFC FIGHT NIGHT 172: Eye vs Calvillo in de nacht van zaterdag op zondag om 03:00 uur live te zien is op tv via SBS9. Ook zal het event live streamen op KIJK.nl welke de afgelopen periode de UFC gevechten bracht.

UFC Fight Island

Terugkijken kan via Veronica.tv op zondag. De UFC keerde terug naar Las Vegas om daar in haar APEX training centrum gevechten zonder publiek te houden. Het UFC FIGHT NIGHT 172: Eye vs Calvillo event bevat een aantal topgevechten.

Jessica Eye en Cynthia Calvillo zullen de headliner verzorgen. De verwachting is dat de overige UFC events ook weer via SBS9 te zien zullen zijn. De UFC zal binnenkort haar events overbrengen van het APEX center naar het inmiddels bekenden UFC Fight Island (YAS Island) in Abu Dhabi.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws