Alistair Overeem: 'Mijn UFC debuut was de beste ooit' (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

Alistair Overeem: 'Mijn UFC debuut was de beste ooit' (video)

Alistair Overeem: 'Mijn UFC debuut was de beste ooit' (video)
Alistair Overeem: 'Mijn UFC debuut was de beste ooit' (video)

Alistair Overeem zegt dat zijn knock-out overwinning op Brock Lesnar het beste UFC-debuut ooit was. Het was in december 2011 toen Overeem zijn UFC-debuut maakte tegen de voormalige kampioen Lesnar.

Nadat Michael Chandler, Dan Hooker knock-out had geslagen bij UFC 257 vorige maand. Vinden velen, waaronder UFC-president Dana White, dat dit het beste UFC-debuut aller tijden was.

Overeem is het echter fel oneens met dat gevoel. De Nederlandse topvechter zegt dat White ongelijk had toen hij zei dat Chandler het beste UFC-debuut ooit had. In de ogen van Overeem bezit juist hij het record.

De mijne was beter

,,Absoluut beter dan Michael Chandler. Alle respect voor Michael en zijn prestaties, maar ik denk niet dat je die twee gevechten zelfs maar kunt vergelijken", zegt Overeem.

,,Alistair vs. Brock Lesnar in 2011, of Michael Chandler vs. Dan Hooker. Ik denk niet dat je een vergelijking tussen die twee kunt maken", aldus Overeem die zaterdag tegenover Alexander Volkov vecht in Las Vegas.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/mma-nieuws/de-sleutels-tot-de-overwinning-voor-alistair-overeem-zaterdag/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws