Afrikaanse 'Hulk' in MMA-debuut wedstrijd bij ONE Championship (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

Afrikaanse 'Hulk' in MMA-debuut wedstrijd bij ONE Championship (video)

Afrikaanse 'Hulk' in MMA-debuut wedstrijd bij ONE Championship (video)

Marcus ‘Buchecha’ Almeida maakt binnenkort zijn MMA-debuut tegen Oumar ‘Reug Reug’ Kane ook el bekend als de Afrikaanse Hulk. Het gevecht staat gepland op het event met Demetrious Johnson vs Adriano Moraes in de hoofdrol.

De dertienvoudig Braziliaans jiu-jitsu wereldkampioen Almeida lijkt eindelijk klaar om zijn ONE Championship-debuut te maken. En hij treft niet zomaar iemand in de MMA-kooi.

Afrikaanse Hulk

Volgens Combate zal zwaargewicht Almeida het op 24 februari in Singapore opnemen tegen de Senegalese worstelsensatie "Reug Reug" Kane. Almeida die traint bij de American Kickboxing Academy met UFC-legende Daniel Cormier. Tekende deze zomer bij ONE om haar zwaargewicht divisie te versterken.

Kane maakte een jaar geleden zijn MMA-debuut bij Ares Fighting Championship. Hij wist destijds met een tweede ronde TKO voormalig Cage Warriors zwaargewicht Sofiane Boukichou uit Frankrijk te verslaan.

Er is geen bevestiging van het gevecht door ONE. Noch een aankondiging dat Kane onder contract staat bij de in Singapore gevestigde martial arts-organisatie.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws