Afblijven! Chaos breekt uit bij Bellator MMA persconferentie (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

Afblijven! Chaos breekt uit bij Bellator MMA persconferentie (video)

Afblijven! Chaos breekt uit bij Bellator MMA persconferentie (video)

AJ McKee trapte Bellator Patricio Freire's op zijn hart door diens titelriem van de tafel te grissen tijdens de persconferentie voor hun gevecht. De trash-talk liep een beetje uit de hand tussen McKee en Freire die pissed wegliep na een trap ter hebben uitgedeeld aan McKee.

Tijdens de Bellator 263-persconferentie op donderdag ging het bijna fout. Na een verhitte discussie tussen vedergewicht kampioen Freire en uitdager McKee, probeerde de topkandidaat de titel van de Braziliaan te pakken te krijgen. De ruzie ontaardde bijna in een vechtpartij, maar werd op tijd onder controle gebracht.

Grens overschreden

Het begon allemaal toen beide mannen zich niet gerespecteerd voelden toen hun tegenstanders elkaars families noemden tijdens de persconferentie, die zowel McKee als Freire voelde alsof het de grens overschreed. Gelukkig raakte niemand gewond of geraakt tijdens het incident.

Freire en McKee zullen elkaar naar verwachting ontmoeten op Bellator 263, voor de vedergewicht titel in de Grand Prix-finale. Dit vindt plaats op 31 juli in Inglewood, Californië

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws