Germaine de Randamie knijpt alle lucht uit tegenstander
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Germaine de Randamie knijpt alle lucht uit tegenstander

Germaine de Randamie knijpt alle lucht uit tegenstander

Germaine de Randamie knijpt alle lucht uit tegenstander

Germaine de Randamie bewijst met haar winst op Julianna Peña dat zij nog steeds een kracht is om rekening mee te houden.

De Randamie die sterk begon tegen de kleinere Peña deelde de eerste ronde een paar stevige rechterstoten uit. De van oorsprong Muaythai vechter kreeg Peña echter niet neer. Peña op haar beurt ging voor voor een takedown in de laatste seconden.

In de tweede ronde werd Peña agressiever in haar vechtstijl en was er op uit De Randamie naar de grond te krijgen wat ook lukte. Echter was duidelijk te zijn dat de Nederlandse zich voorbereidt had op de actie van Peña. De ronde leek in het voordeel van Peña afgesloten te worden.

Geen lucht meer

De coach van Peña vertelde zijn vechter meer te stoten en te proberen De Randamie te destabiliseren. Weer nam Peña de shoot voor de takedown maar landde met De Randamie tegen de kooi aan. Hier wachtte De Randamie haar kans af en kreeg Peña in een wurggreep. Te zien was dat Peña alle lucht verloor.

Het lichaam van Peña werd slap en de wedstrijd eindigde met een winst voor De Randamie. In het interview in de kooi zei De Randamie tegen huidig Bantam kampioen Amanada Nunes dat zij er aan komt. Beide stonden al twee keer tegenover elkaar. Als de nummer 1 uitdager lijkt een derde gevecht met Nunes voor De Randamie niet ver weg.

Bekijk ook

Turbo ‘KO’! Oudje slaat koning knock-out aan diggelen (video)

Het gevecht welke tijdens het RIZIN toernooi in Japan plaatsvond kreeg de fans op de stoelen.

Canelo Alvarez vs Caleb Plant officieel voor 6 november

Canelo Álvarez, WBA/WBC/WBO Super middengewicht wereldkampioen, zal het opnemen tegen ongeslagen IBF Super middengewicht wereldkampioen Caleb Plant. De historische confrontatie zal plaatsvinden op zaterdag 6 november in de MGM Grand Garden Arena in Las Vegas.

De tandjes! UFC’er geeft update over kapot geslagen gebit (video)

De vechter leed een van de meest gruwelijke blessures

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page