Germaine de Randamie knijpt alle lucht uit tegenstander MMA Nieuws
MMA Nieuws

Germaine de Randamie knijpt alle lucht uit tegenstander

Germaine de Randamie knijpt alle lucht uit tegenstander
Germaine de Randamie knijpt alle lucht uit tegenstander

Germaine de Randamie bewijst met haar winst op Julianna Peña dat zij nog steeds een kracht is om rekening mee te houden.

De Randamie die sterk begon tegen de kleinere Peña deelde de eerste ronde een paar stevige rechterstoten uit. De van oorsprong Muaythai vechter kreeg Peña echter niet neer. Peña op haar beurt ging voor voor een takedown in de laatste seconden.

In de tweede ronde werd Peña agressiever in haar vechtstijl en was er op uit De Randamie naar de grond te krijgen wat ook lukte. Echter was duidelijk te zijn dat de Nederlandse zich voorbereidt had op de actie van Peña. De ronde leek in het voordeel van Peña afgesloten te worden.

Geen lucht meer

De coach van Peña vertelde zijn vechter meer te stoten en te proberen De Randamie te destabiliseren. Weer nam Peña de shoot voor de takedown maar landde met De Randamie tegen de kooi aan. Hier wachtte De Randamie haar kans af en kreeg Peña in een wurggreep. Te zien was dat Peña alle lucht verloor.

Het lichaam van Peña werd slap en de wedstrijd eindigde met een winst voor De Randamie. In het interview in de kooi zei De Randamie tegen huidig Bantam kampioen Amanada Nunes dat zij er aan komt. Beide stonden al twee keer tegenover elkaar. Als de nummer 1 uitdager lijkt een derde gevecht met Nunes voor De Randamie niet ver weg.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws