1-1: Dustin Poirier verpest rentree Conor McGregor (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

1-1: Dustin Poirier verpest rentree Conor McGregor (video)

1-1: Dustin Poirier verpest rentree Conor McGregor (video)

Conor McGregor had vandaag het nakijken tegen Dustin Poirier. De herkansing tussen de Amerikaan en de Ier duurde 2 rondes.

Het gevecht tussen McGregor en Poirier een herkansing van hun eerste ontmoeting in 2014. Maar kreeg een andere afloop. Poirier verloor destijds van de Ier. Echter waren de rollen nu omgedraaid.

Vol gas

Het was al snel duidelijk dat McGregor in het nadeel was. Poirier had het voorzien op de kuit van de Ier. In ronde 1 begon Poirier, McGregor te geselen en concentreerde zich op het been van de Ier.

Het was duidelijk dat McGregor het zwaar had door de harde trappen van Poirier. In ronde twee ging het fout voor de Ier die last had van zijn kuit. Poirier maakte hier gebruik van en ging vol gas op McGregor in.

Op 02.32 scoorde Poirier een knock-out op de Ier via een combi van stoten. Waardoor McGregor op het canvas landde. Na afloop verklaarde McGregor dat de lange afwezigheid uit de UFC-kooi hem nekte. Het staat nu 1-1 tussen beide vechters die wellicht nog een herkansing willen doen.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/michael-chandler-maakt-super-ufc-knock-out-debuut-video/

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws