🎥 | MMA-vechter klapt rivaal onderuit met bloedstollende spinning back fist MMA Nieuws
MMA Nieuws

🎥 | MMA-vechter klapt rivaal onderuit met bloedstollende spinning back fist

🎥 | MMA-vechter klapt rivaal onderuit met bloedstollende spinning back fist

Macaiba Fight 6, een van de mixed martial arts-organisaties in Brazilië, was getuige van een opwindende bantamgewicht wedstrijd tussen Thaya Paulino en Willamy 'Payest' dos Santos afgelopen weekend.

Op 28 oktober 2023 diende Rio Grande do Norte, Brazilië, als strijdtoneel voor deze opkomende vechters. Paulino toonde echter kalmte en veerkracht, en liet zich niet van de wijs brengen door de aanvallen van dos Santos. Paulino doorstond niet alleen de storm, maar slaagde er ook in zijn tempo te behouden in het gezicht van de agressie van zijn tegenstander.

Spinning Backfists zijn dodelijk

Toen, in een fractie van een seconde, voerde Paulino een opmerkelijke spinning back fist uit, dos Santos verrassend met de elegantie van zijn beweging. De spinning back fist verbond perfect met de kaak van dos Santos, wat iedereen verbaasde door de onverwachte en moeiteloze techniek.

De impact stuurde dos Santos naar het canvas, gedesoriënteerd maar nog niet uitgeschakeld. Inzicht in zijn voordeel maakte Paulino gebruik door meerdere hamerslagen toe te dienen om ervoor te zorgen dat zijn tegenstander op de grond bleef.

De scheidsrechter, erkennend dat dos Santos weerloos was, stapte in en staakte de wedstrijd, met slechts 43 seconden resterend in de eerste ronde, waarbij hij Paulino de overwinning toekende.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws