🎥 Bizar record UFC-vechter waar je niets van wist: '3 x in 1 gevecht' MMA Nieuws
MMA Nieuws

🎥 Bizar record UFC-vechter waar je niets van wist: '3 x in 1 gevecht'

🎥 Bizar record UFC-vechter waar je niets van wist: '3 x in 1 gevecht'

Johnny Walker UFC licht-zwaargewicht vechter blijkt een bizar record te bezitten, hij ging namelijk drie keer knock-out in dezelfde wedstrijd.

De Braziliaans-Ierse Walker vecht deze zaterdag tijdens UFC 294 tegen Magomed Ankalaev een taaie tegenstander met een vervaarlijke knock-out over zich. In de aanloop van het gevecht komen er beelden naar buiten waarin te zien is dat Walker in zijn wedstrijd uit 2016 bij Jungle Fight 88 drie keer KO ging.

De video gedeeld door een Twitter gebruiker en kreeg flink wat reacties. "Kijk eens naar deze video waarin Johnny Walker drie keer knock-out in één gevecht. Ik heb dit nog nooit eerder gezien. Het verbaast me dat mensen er niet vaker over praten", schrijft een reageerder.

Niet getreurd want Walker kan zelf ook een flinke klap uitdelen. Zo heeft hij 16 KO's op zijn naam uit 28 wedstrijden. Wat betreft de wedstrijd tegen Ankalaev lijkt Walker een lichte underdog te zijn. Ankalaev verloor van zijn twintig wedstrijden maar een keer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws