VIDEO! Kickbokser (15) overlijdt tijdens toernooi Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

VIDEO! Kickbokser (15) overlijdt tijdens toernooi

VIDEO! Kickbokser (15) overlijdt tijdens toernooi

Een 15-jarige kickbokser, waar de naam niet van bekend gemaakt is, overleed afgelopen vrijdag tijdens een kickboks toernooi in Boekarest, Roemenië. Naar verluidt kreeg de jonge vechter een hartaanval in de kleedkamer.

Volgens de website Echipa.md was de 15-jarige minderjarige deelnemer aan het nationale kampioenschap kickboksen. Hij zou in twee wedstrijden hebben gevochten en wachtte op deelname aan de derde. Op een gegeven moment werd de jongen onwel.

De jonge kickbokser werd onmiddellijk uit zijn kleedkamer gehaald. Zijn coach belde met spoed 112 en vroeg om medische bijstand. Na aankomst van het ambulance personeel kreeg de minderjarige eerste hulp, kunstmatige beademing en indirecte hartmassage.

Al eerder onwel

Beelden van het tafereel werden door een ooggetuige naar de redactie van Echipa.md gestuurd. Artsen vochten een uur lang voor het leven van de minderjarige, maar konden niets doen om hem te redden. Even later werd de jonge atleet dood verklaard.

Een bron meld Epicha.md dat de jongen al een paar keer onwel was geworden tijdens de wedstrijden. Toch werd er besloten hem door te laten vechten. De naam van de jongen werd op verzoek van de familie niet vrijgegeven.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws