Vechtlegende Buakaw deed deze training voor Bare Knuckle debuut Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Vechtlegende Buakaw deed deze training voor Bare Knuckle debuut

Vechtlegende Buakaw deed deze training voor Bare Knuckle debuut

Buakaw Banchamek maakte gisteren zijn Bare Knuckle boksdebuut en sloopte zijn tegenstander Errol Varol. Om zich voor te bereiden op dit gevecht trainde Buakaw in Thailand om zich het Muay Boran aan te leren.

Voor zijn voorbereiding trainde Buakaw Muay Boran om zijn defensieve techieken te verbeteren. Muay Thai Chaiya of Muay Chaiya is een van de stijlen van Muay Boran, afkomstig uit het zuiden van Thailand. Het wordt beschouwd als een van de 'moederstijlen' van het moderne Muay Thai.

In de oudheid

In de BKFC Thailland 3 wedstrijd gisteren was te zien dat Buakaw zich goed bekwaamt had in het Muay Boran. Hij liet geen spaan heel van Varol die na een aantal stevige body shots op moest geven. Fightsports.tv heeft een aantal foto's van de training van Buakaw weten te bemachtigen.

Daarin in is te zien hoe de training die het verleden nog in het geheim moesten plaatsvinden gebruikt maakt van een mix van wapens en blote vuist vechten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws