Topvechter Jorina Baars wil titel heroveren in Glasgow: 'Fitter dan ooit' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Topvechter Jorina Baars wil titel heroveren in Glasgow: 'Fitter dan ooit'

Topvechter Jorina Baars wil titel heroveren in Glasgow: 'Fitter dan ooit'

Jorina Baars, een van Nederlands beste kickboks en Muaythai vechters. Zal op zondag 22 augustus
in Glasgow (Schotland) de ring in gaan tegen de Engelse Claire Clements. De strijd zal gaan om de vacante Lion fight weltergewicht titel die eerder in het bezit was van Baars.

De Nederlandse die ook bij ONE Championship vecht veroverde de Lion fight titel op sensationele overwinning op Cristiane "Cyborg" Justino. De inmiddels naar MMA overstapte Cyborg was UFC-kampioen, vertrok daar sloot en zich aan bij Bellator en werd daar kampioen.

Baars had de Lion fight weltergewicht titel al in bezit maar vocht voor het laatst in 2019. Hierdoor werd de titel vacant gesteld en zal de Nederlandse er nu weer de strijd voor aan gaan. Tegen onze redactie zegt Baars; ,,Ik ben fitter en sterker dan ooit. Meer gemotiveerd. "

Scherper dan ooit

,,Ik heb sinds november 2019 niet gevochten heb. En begin dit jaar hoorde ik dat ik waarschijnlijk mei zou vechten dit werd laten juli en nu eindelijk officieel Augustus. Dat ik scherper en fitter ben dan ooit tevoren komt doordat ik ben blijven door trainen en in wedstrijd ritme wilde blijven", aldus Baars.

Drie keer verdedigde Baars haar titel na de overwinning op Cyborg, tegen Chantal Ughi, Martina Jindrova en Angela Whitley. Clements behaalde indrukwekkende overwinningen in 2019 de eerste in haar thuisland en de tweede in Thailand via een TKO in de derde ronde.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws