Topkickbokser KO't rivaal pakt 50K en stopt ermee (video) Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Topkickbokser KO't rivaal pakt 50K en stopt ermee (video)

Topkickbokser KO't rivaal pakt 50K en stopt ermee (video)

Cosmo Alexandre kwam afgelopen nacht na meer dan twee jaar aan de zijlijn weer in actie. Hij versloeg Juan Cervantes met een nare elleboog knock-out, kreeg daarvoor 50.000 bonus en stopt gelijk met vechten.

Het laatste optreden van Cosmo Alexandre bij ONE Championship leverde hem ook een bonus van $ 50.000 op voor zijn inspanningen. Waarna hij een emotionele toespraak na het gevecht hield.

Genoeg geweest

Alexandre verlaat de sport met de erfenis een echte knock-out finisher te zijn. Maar groter dan zijn opwindende finishes in zowel Muay Thai als kickboksen, is hij waarschijnlijk het best bekend om zijn slooppartij in 2019 tegen de Amerikaanse mixed martial arts-sensatie Sage Northcutt.

Northcutt werd met één klap vernietigd toen ze elkaar in mei 2019 ontmoetten, waardoor de partij in slechts 29 seconden was afgelopen. Alexandre verbrijzelde Northcutts gezicht op acht plaatsen, waarvoor intensieve reconstructie chirurgie en jaren van herstel en revalidatie nodig waren. Northcutt heeft sindsdien niet meer gevochten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws