Tayfun Ozcan verslaat Enriko Kehl in 3 ronden kickboks oorlog Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Tayfun Ozcan verslaat Enriko Kehl in 3 ronden kickboks oorlog

Tayfun Ozcan verslaat Enriko Kehl in 3 ronden kickboks oorlog

Tayfun Ozcan en Enriko Kehl's botsing bij ONE: FULL CIRCLE had er alle tekenen van een knaller te worden. Nadat beiden uit het ONE vedergewicht waren geslagen hadden Ozcan en Kehl iets recht te zetten.

Na drie zware rondes behaalde Ozcan, de nummer 5 van de ranglijst, vandaag een unanieme beslissingsoverwinning in het Singapore Indoor Stadium. Zoals verwacht begon de eerste ronde van de vedergewicht kickboks-strijd in een woest tempo.

Ozcan liet zijn stoten vliegen met snelle combinaties, en de linkshandige Kehl antwoordde met counters en low kicks. Een teken dat de wedstrijd er een werd om van te snoepen voor de kickboks fans. Een bovenhands rechtse van Ozcan vond zijn doel om de Duitser te destabiliseren. Een harde uppercut kraakte Kehl's hoofd.

Knalharde pot

Maar de Duitser liep regelrecht terug in de strijd en liet zien dat hij zich niet zou laten afschrikken door de stoten van zijn rivaal. Een springende knie naar de kaak liet Kehl vallen en zorgde ervoor dat de scheidsrechter een acht-telling op de bel begon. Kehl herpakte zich echter.

Het was duidelijk dat de Duitse ster in de slotronde gas moest geven en gaf alles tegen zijn Nederlands-Turkse tegenstander. Maar niets landde netjes genoeg om Ozcan neer te halen. Ondanks de late heropleving van Kehl, behaalde Ozcan het resultaat dat hij wilde winst via een unaniem besluit 84-9-3.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws