Tavares vs Khbabez in Hasselt? Glory schakelt naar Plan B Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Tavares vs Khbabez in Hasselt? Glory schakelt naar Plan B

Tavares vs Khbabez in Hasselt? Glory schakelt naar Plan B

Luis Tavares lijkt een andere tegenstander te krijgen dan de Rus Artem Vakhitov. Als vervanger wordt Tarik Khbabez naar voren geschoven.

De situatie tussen Rusland en de Oekraïne goot voor veel sporters roet in het eten. Ook het titelgevecht tussen Tavares en Vakhitov lijkt daar slachtoffer van te worden. Het is voor Russen verboden aan internationale sport evenementen mee te doen. Dit zou nu ook gelden voor Vakhitov.

De Telegraaf meld vandaag dat Glory haar Plan ‘B’ in werking heeft gesteld. Dit houdt in dat er een andere tegenstander voor Tavares gezocht moest worden maar ook gevonden blijkt te zijn. Khbabez, een zwaargewicht zou in turbo stand staan om af te vallen, om tegen licht-zwaar gewicht Tavares te knokken.

Pittige partij

Navraag door onze redactie in het kamp van zowel Tavares als Khbabez, leert dat deze niets kunnen bevestigen. Echter is duidelijk dat Khbabez sinds afgelopen week weer vol in training is. Als andere tegenstander werd Gökhan Saki genoemd, echter zegt diens manager dat deze geen gewichtsklasse omlaag zal gaan om te vechten.

Mochten Tavares en Khbabez tegenover elkaar komen te staan dan zal dit een spectaculaire partij worden. Beide vechters zijn geen vrienden en dat zal blijken in de ring. Glory heeft nog niets officieel aangekondigd, verwacht wordt dat dit begin volgende week zal plaatsvinden. Detail; Khbabez gaf onlangs aan dat als Gloy hem niet snel een gevecht zou geven, hij de organisatie zou verlaten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws