Tarik Khbabez: 'De Glory titel pak ik, het wordt oorlog' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Tarik Khbabez: 'De Glory titel pak ik, het wordt oorlog'

Tarik Khbabez: 'De Glory titel pak ik, het wordt oorlog'

Tarik Khbabez is er zeker van, deze zaterdag tijdens Glory Collision 4 pakt hij de vacante lichtzwaargewicht titel. Het wordt wel knokken tegen Sergej Maslobojev maar niets komt vanzelf.

De 30-jarige Marokkaans-Nederlandse kickbokser is onlangs overgestapt naar licht zwaargewicht. Eerder vocht Khbabez in de zwaargewichtklasse bij Glory en stond zelfs tegen kampioen Rico Verhoeven in de ring. Tegen Maslobojev wacht een mooie kans, beide zijn hongerig naar de titel het gevecht beloofd een van de toppers te worden op Collision 4 in het Gelredome, Arnhem.

Oorlog in de ring

,,Ik verwacht dat de strijd extreem zwaar zal zijn. Mijn tegenstander is erg technisch, maar ik ben de betere vechter, dus het wordt een strijd waarbij het publiek en de fans de echte winnaars zijn", zegt Khbabez.

,,We hebben er alle vertrouwen in dat ik de overwinning zullen behalen, aangezien we ons goed hebben voorbereid en hard hebben getraind. Ik heb de wedstrijd in mijn hoofd keer op keer al gedaan en het kan niet fout gaan. Het hele team heeft er zin in, ik kan niet wachten, het wordt oorlog", aldus Khbabez.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws