Slopen! Glory kickboksers Adamchuk en Koprivlenski klaar voor 1e kerstdag in Japan Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Slopen! Glory kickboksers Adamchuk en Koprivlenski klaar voor 1e kerstdag in Japan

Slopen! Glory kickboksers Adamchuk en Koprivlenski klaar voor 1e kerstdag in Japan

Serhii Adamchuk en Stoyan Koprivlenski vechten deze zondag 25 december in Japan op het Glory Rival 4 event. De vechters zijn er klaar voor om te slopen.

Samen met topcoach Mike Passenier zijn Adamchuk en Koprivlenski afgereisd naar Japan. Coach Passenier stuurde onze redactie een update en zegt dat beiden topkickboksers klaar zijn op te slopen. Adamchuk verzorgt de headliner tegen op glory Rivals 4 tegen Kento Haraguchi.

Koprivlenski zal Kaito Ono treffen in de Co-headliner. Voor de Nederlandse fans wellicht is Japan wellicht een tikkeltje te ver, maar meekijken kan op Videoland. Naast de gevechten van Adamchuk en Koprivlenski staan er nog een aantal kickboks wedstrijden op het programma.

GLORY RIVALS 4 programma:

  • Main event: Serhii Adamchuk vs Kento Haraguchi
  • Co main: Stoyan Koprivlenski vs Kaito Ono
  • Petch vs Kosei Yamada
  • Abdellah Ezbiri vs Taiju Shiratori
  • Chad Collins vs Hiroki Kasahara
  • Tessa de Kom vs Manazo Kobayashi

Er is ook een Nederlandse vechter die haar kunnen zal tonen, Tessa de Kom zal haar debuut maken bij de grootste kickboks organisatie ter wereld. In het verleden vochten een groot aantal Nederlanders in Japan in de befaamde K-1.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws