Rico en Antonio kijken jullie mee! Glory haalt gevaarlijke vechter binnen Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Rico en Antonio kijken jullie mee! Glory haalt gevaarlijke vechter binnen

Rico en Antonio kijken jullie mee! Glory haalt gevaarlijke vechter binnen

Uku Jürgendal een gevaarlijk zwaargewicht kickboksers is toegevoegd aan de line-up van Glory 83. De knokker uit Estland wordt door kenners omschreven als een ware KO-killer.

Op Glory 83 staat Uku Jürgendal ingepland te vechten tegen Nabil Khachab. Van de Estlandse kickbokser wordt verwacht dat deze zijn stempel gelijk zal drukken op de zwaargewicht divisie. ,,Uku is een echt gevaar zeker voor vechters als Rico Verhoeven en Antonio Plazibat", zegt een bron uit Estland.

De video's van Jürgendal liegen er niet om, in en tweet van Kixaboxa is te zien over welke stootkracht de Est beschikt. Nu zal Jürgendal niet direct voor Verhoeven een gevaar vormen, deze gaat zijn nadagen in bij Glory.

Rico Verhoeven

Echter zullen de andere zwaargewichten wel beducht moeten zijn op de reus van 1.93m en 113 kilo die uitkomt voor Leader Muay Thai. Een ding is zeker Glory blijft nieuwe verrassende vechters toevoegen aan haar selectie. Jürgendal zal te zien zijn op Glory 83 op 11 februari in de Grugahalle, Essen (Duitsland).

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws