Rapper Boef bodyguard tekent bij Glory! '20 juli gelijk de vuurdoop' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Rapper Boef bodyguard tekent bij Glory! '20 juli gelijk de vuurdoop'

Rapper Boef bodyguard tekent bij Glory! '20 juli gelijk de vuurdoop'

Colin George en Asdren Gashi zijn op contract gezet bij Glory Kickboxing met de twee zwaargewichten komen er twee gevaarlijke vechter de divisie binnen. Op 20 juli debuteren de twee tegen elkaar in het topsport centrum. George is onder andere de bodyguard van rapper boef.

Voor de Nederlandse kickboksfans zijn George en Gashi nog redelijk onbekend. Maar dat zal snel veranderen op 20 juli waar de twee tegen elkaar de ring in gaan. Vooral Colin George die bij het bekende ARJ traint zal hoge ogen gaan gooien

De vechter die onder andere de persoonlijke beveiliger is van rapper boef heeft al bewezen niemand uit de weg te gaan. De zwaargewicht divisie bij Glory is al goed gevuld en een van de stevigste binnen de organisatie.

Grote namen zijn onder andere Rico Verhoeven die al jaren de divisie aan voert als kampioen. Gashi is een echte knock-out vechter en George doet daar niet voor onder.

Dat word dus alvast spektakel op 20 juli.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws