Overeem favoriet tegen Badr in 3e gevecht: 'Fans enthousiast over clash' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Overeem favoriet tegen Badr in 3e gevecht: 'Fans enthousiast over clash'

Overeem favoriet tegen Badr in 3e gevecht: 'Fans enthousiast over clash'

Alistair Overeem blijkt favoriet te zijn tegenover Badr Hari voor hun geplande wedstrijd die aangekondigd is voor oktober dit jaar. Dit zal de derde keer zijn dat de twee topvechters tegenover elkaar zullen staan op een nog onbekende locatie en exact vastgestelde datum.

Het nieuws dat Glory aankondigde over het gevecht tussen Overeem en Badr op Collision 4 wordt met enthousiasme ontvangen door de fans. Alhoewel het gevecht blijkt te staan werd er geen locatie, noch een exacte datum bekend gemaakt.

Voor Overeem en Badr wordt het de derde keer dat zij tegenover elkaar staan met een huidige stand van 1-1. In december 2018 verloor Badr van Overeem via KO op Dynamite!! in Saitama, Japan. Dit verlies wreekte Badr een jaar later tijdens de K-1 World Grand Prix 2009 Finale in Yokohama, Japan met een TKO winst.

Overeem gaat winnen

Uit een Poll gehouden door onze redactie onder de volgers kwam naar buiten dat Overeem met 54% van de stemmen favoriet is over Badr die 46% toebedeelt krijgt. Wel met de kanttekening dat het gevecht plaatsvindt, een aantal fans spreken daar hun bezorgdheid over uit. ,,Als het maar doorgaat. Er kan nog van alles gebeuren tussen nu en oktober, blessures zijn zo gemaakt", is een van de reacties.

Naast de aankondiging van het Overeem tegen Badr gevecht op Collision 4 werd Glory 81 aangekondigd. Ook hier wordt geen datum gemeld maar het zal in de zomer plaatsvinden. Met als aangekondigde eerste partij die tussen Jamal Ben Saddik en Benjamin Adegbuyi. Verwacht wordt dat er binnenkort meer nieuws over beide events volgt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws