? MURTHEL GROENHART: 'Ik parkeer mijn auto tussen je tanden' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

? MURTHEL GROENHART: 'Ik parkeer mijn auto tussen je tanden'

? MURTHEL GROENHART: 'Ik parkeer mijn auto tussen je tanden'

Op Instagram maakt Groenhart nog maar eens duidelijk dat hij niet onder de indruk van Doumbé. In een post met een veel zeggende video heeft hij dan ook een boodschap. Het is vandaag precies 3 jaar terug dat Groenhart de titel op Doumbé veroverde.

Dit gebeurde tijdens GLORY 44: Chicago op 26 augustus 2017. "Slechts gefocust op één ding en één ding. Vandaag drie jaar geleden nam ik zijn (Doumbé's) titel. Tijd om het opnieuw te doen, kijk me in mijn ogen jij lelijke clown ik kom mijn auto tussen je tanden parkeren.

Andere weg

Harde woorden maar zeker geen bluf. Groenhart en Doumbé stonden meerdere keren tegenover elkaar en zijn aan elkaar gewaagd. Recentelijk nam Groenhart afscheid van Mikes Gym waar hij jarenlang trainde. Dit om een nieuwe weg in te gaan.

Deze weg betekent zo te zien dus niet dat hij Doumbé vergeten is. Aan de andere kant is Doumbé druk met het uitdagen van Groenhart. Mocht het tot een clash komen dan zal het er niet zachtzinnig aan toe gaan. Af te meten aan de social media oorlog tussen de twee.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws