'Lafaard!' Ex-Glory kampioen helemaal klaar met rivaal Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

'Lafaard!' Ex-Glory kampioen helemaal klaar met rivaal

'Lafaard!' Ex-Glory kampioen helemaal klaar met rivaal

Anissa Meksen noemt Janet Todd een lafaard. De Franse ex-Glory kampioen heeft het helemaal gehad met het wegloop gedrag van Todd. Meksen probeert al tijden een gevecht te krijgen tegen de Amerikaanse waarvan het volgens haar lijkt dat ONE Championship deze bewust bij haar weghoudt.

ONE Championship heeft een nieuwkomer binnengehaald om Janet Todd uit te dagen voor de vacante atoomgewicht Muay Thai-titel en Anissa Meksen lijkt daar niet erg blij mee. De Franse vechter roept al meer dan een jaar om een ​​titelkans en kan niet begrijpen waarom ze over het hoofd is gezien.

Niet te geloven

Voormalige kampioen Mesken daagt ook Stamp Fairtex uit. Ze zegt dat ze klaar zal zijn om de voormalige atoomgewicht kickboksen en Muay Thai-kampioen te confronteren. Als deze besluit terug te keren naar haar roots na een paar jaar exclusief gericht te zijn op Muay Thai.

Meksen heeft zeker veel voor zichzelf te zeggen sinds ze tekende voor ONE Championship. Ze roept al jaren op tot een gevecht met Todd en onderstreepte haar titelreferenties elke keer dat ze meedeed voor de promotie. Het lijkt een kwestie van wanneer, niet of, Meksen en Todd uiteindelijk met elkaar vechten. Maar de Franse knokker heeft haast en haar geduld lijkt op te raken!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws