Kickbokslegende Gökhan Saki gaat 100% terug naar GLORY Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Kickbokslegende Gökhan Saki gaat 100% terug naar GLORY

Kickbokslegende Gökhan Saki gaat 100% terug naar GLORY
Kickbokslegende Gökhan Saki gaat 100% terug naar GLORY

Gökhan Saki zal terugkeren naar Glory Kickboxing. De topvechter zag recent zijn contract bij de Amerikaanse UFC niet verlengd worden. Sindsdien draait de geruchtenmolen volop. Ook zinspeelt de vechter zelf over een stap naar het kickboksen.

Volgens website KickboxingZ meldt een betrouwbare bron hen dat Gokhan Saki opnieuw zal toetreden tot GLORY. ,,Hij gaat voor 100% terug omdat hij een nieuwe promotor nodig heeft. En GLORY vechters nodig heeft die de PPV-verkopen kunnen verhogen", zegt de bron tegen KickboxingZ.

GLORY is noodgedwongen overgestapt naar de verkoop van online Pay Per Views (PPV). Doordat de coronacrisis toesloeg en er geen live publiek aanwezig mag zijn. Moest de organisatie op zoek naar een manier om de gevechten te laten zien.

Betaald kijken

Aangezien de verbintenis met Talpa werd verbroken die via Veronica de evenementen gratis uitzond. Kon de organisatie niet anders dan overstappen naar betaald kijken. Overigens zijn de geruchten dat Saki naar GLORY terug zou gaan niet bevestigd.

De organisatie melde onze redactie dat zij daar niets over konden zeggen. Mocht het zo zijn dat de Turks-Nederlandse legende zich wel opnieuw bij GLORY aansluit. Dit voor een groot aantal kijkers zal kunnen zorgen.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/kickboks-muay-thai-nieuws/rivaal-rico-verhoeven-geeft-pijnlijk-inkijkje-in-kleedkamer-video/

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws