Kickbokskampioen Redouan Laarkoubi keert terug naar de ring Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Kickbokskampioen Redouan Laarkoubi keert terug naar de ring

Kickbokskampioen Redouan Laarkoubi keert terug naar de ring
Kickbokskampioen Redouan Laarkoubi keert terug naar de ring

De Nederlands-Marokkaanse topkickbokser Redouan Laarkoubi maakt een terugkeer naar de ring de 16e editie van het Jorge Martins Memorial.

Redouan Laarkoubi, die zijn laatste wedstrijd vocht op 2 november 2019 bij Enfusion, verloor destijds van Youssef Challouki. Tijdens het Jorge Martins Memorial zal de Enfusion kickbokskampioen het opnemen tegen Qendrim Bajrami voor de vacante IPCC-titel. Zo meldt Boxemag zondag.

Grote namen

Na tweevoudig Europees kampioen te zijn geweest in 2018 en 2019, zal Team Martins-vertegenwoordiger Qendrim Bajrami, 28, proberen zijn tweede wereldtitel te winnen op zaterdag 14 november in Martigny, Zwitserland tegen Laarkoubi.

Laarkoubi stond tegenover bekende namen in de ring zoals, Mohammed Jaraya, Jonay Risco en Nordin Van Roosmalen. Laarkoubi werd kampioen bij Enfusion in de -75kg divisie. Er zijn nog geen verdere match-ups bekend gemaakt voor het event.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws