Kickbokskampioen Eersel gaat rivaal slopen vrijdag: 'De KO zal vallen' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Kickbokskampioen Eersel gaat rivaal slopen vrijdag: 'De KO zal vallen'

Kickbokskampioen Eersel gaat rivaal slopen vrijdag: 'De KO zal vallen'

Regian Eersel is de ONE Lichtgewicht wereldkampioen kickboksen sinds hij de titel in 2019 opeiste. Vrijdag 22 april zal de Nederlander zijn vierde titelverdediging doen tegen de Duitser Arian Sadikovic, die hij belooft in Singapore knock-out te slaan.

Terwijl altijd klaar is om zijn titel weer op het spel te zetten, had hij niet verwacht dat hij Sadikovic zou treffen. De Nederlands-Surinaamse superster Eersel zegt: ,,In december vorig jaar zag ik Sadikovic op het evenement. waar ik vocht, en hij keek me aan als: 'Ik ga je de volgende keer pakken'. Ik dacht: Wie is deze man die naar me kijkt alsof hij tegen mij gaat vechten?"

De Duitser staat bekend om zijn kolossale bouw, al is hij enkele centimeters korter dan Eersel. Bovendien concentreert hij zich voornamelijk op stoten, waardoor hij kwetsbaar zou kunnen zijn voor de schadelijke trappen van de wereldkampioen.

In het voordeel

,,Ik denk niet dat dit gevecht het ver zal gaan. Hij heeft veel gaten in zijn stijl. Ik denk dat ik ze ga vinden. Het is niet dat hij op sommige punten niet goed is. Maar als je de tegenstander onder druk probeert te zetten, stel je jezelf ook open. Ik denk dat ik dit in mijn voordeel ga gebruiken", zegt Eersel.

Hoewel de bescheiden atleet meestal zijn acties laat spreken, is hij ervan overtuigd dat deze match-up met de Duitser niet lang zal duren. ,,We eindigen met een knock-out. Ik ben niet iemand die dingen zegt die in de toekomst zullen gebeuren. Als ik daar ben, ben ik gewoon in de kill-modus. "

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws