Kickboksfenomeen Roman Kryklia verdedigt in juli ONE FC titel: 'De Oekraïense Rico Verhoeven' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Kickboksfenomeen Roman Kryklia verdedigt in juli ONE FC titel: 'De Oekraïense Rico Verhoeven'

Kickboksfenomeen Roman Kryklia verdedigt in juli ONE FC titel: 'De Oekraïense Rico Verhoeven'

Roman Kryklia zal een van zijn ONE Championship titels verdedigen tegen Francesko Xhaja in Lumpinee Stadium op 15 juli tijdens ONE Fight Night 12.

Oekraïner Kryklia won zes uit zes gevechten voor ONE Championship en is de huidige titelhouder voor licht- en zwaargewicht kickboksen. Hij gaat de strijd aan tegen de Albanees voor de lichtzwaargewicht titel.

Xhaja werd in de tweede ronde gestopt door zwaargewicht Rade Opačić in zijn debuut bij ONE Championship. In zijn tweede optreden won hij een split decision over Andrei Stoica op een lager gewicht.

Roman Kryklia is ongeslagen als ONE kampioen

Kryklia wordt vaak vergeleken met Glory Kickboxing kampioen Rico Verhoeven, met het grote verschil dat de Oekraïner twee wereldtitels in twee verschillende gewichtklassen bezit. Verhoeven heeft alleen de zwaargewicht titel behaald.

Dit titelgevecht is de tweede die deze week bevestigd is voor dit evenement. Garry Tonon en Shamil Gasanov zullen het opnemen tegen elkaar in Lumpinee Stadium op 14 juli in een wraakgevecht in het vedergewicht.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws