Bekende NL-Kickbokser in ambulance afgevoerd! 'Gesloopt' (video) Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Bekende NL-Kickbokser in ambulance afgevoerd! 'Gesloopt' (video)

Bekende NL-Kickbokser in ambulance afgevoerd! 'Gesloopt' (video)

Sam Tevette werd gisteravond in een ambulance afgevoerd na zijn gevecht tegen Ștefan Lătescu tijdens het DFS event in Lași, Roemenië. De Nederlander lag lange tijd buiten westen in de ring en moest aan het zuurstof.

Angstige momenten in de kickboksring gisteravond tijdens de wedstrijd tussen Tevette en Lătescu. Volgens een aanwezige reporter had Tevette het zwaar tegen de 20-jarige Roemeen die als een groot talent wordt gezien in zijn land.

Al in ronde 1 liep het verkeerd af en werd volgens de berichten Tevette gesloopt door Lătescu. De Nederlander ging neer en de scheidsrechter begon gelijk om medisch personeel te roepen. Deze kwamen de ring in waren lang met Tevette bezig die aan het zuurstof lag.

Gesloopt

Tevette werd in een ambulance meegenomen naar het ziekenhuis, volgens de berichten kon hij ondersteunt lopend de ring verlaten. Er vechten vaker Nederlanders in Roemenië waar het kickboksen razend populair is.

Tevette die onder andere bij Enfusion in de ring staat, was de enige Nederlander op het evenement welke op 1 na louter uit Roemeense vechter bestond. Over de toestand van Tevette is nog niets bekend gemaakt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws