Eénarmige kickbokser Peacock wint debuut gevecht bij ONE Championship (video Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Eénarmige kickbokser Peacock wint debuut gevecht bij ONE Championship (video

Eénarmige kickbokser Peacock wint debuut gevecht bij ONE Championship (video

Jake Peacock de kickboks sensatie met slecht één arm maakte vandaag een Indrukwekkend debuut in ONE Championship door Kohei Shinjo te verslaan in het Lumpinee Boxing Stadium in Bangkok.

Opkomst van Jake Peacock in ONE Championship

De eenarmige Muay Thai-vechter Jake Peacock een onvergetelijke indruk tijdens zijn debuut in het ONE Championship. Hij nam het op tegen zijn Japanse tegenstander Kohei Shinjo in een Bantamgewicht Muay Thai-gevecht tijdens ONE Friday Fights 58. Vanaf het beginsignaal was Peacock duidelijk sterker en scherper dan Shinjo.

Peacock, vol zelfvertrouwen, liet zijn indrukwekkende stoottechnieken zien, waarbij hij lowkicks en draaiende hieltrappen mixte om zijn tegenstander te verbazen tot de laatste bel klonk.

Pure dominantie

Peacock zette Shinjo onder druk, landde hoge trappen en liet hem meerdere keren wankelen. Ondanks de harde klappen toonde de Japanner een sterk karakter en weigerde neer te gaan.

In de derde ronde, ondanks dat hij bebloed was, bleef Kohei op de been, ondanks de aanhoudende aanval van Peacock.

Dit gevecht markeert een opmerkelijke start van Peacock's carrière in het ONE Championship, waarbij hij vanaf het eerste moment zijn dominantie en vaardigheden toonde.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws