Ilias Ennahachi treft Superlek in titel rematch bij ONE Championship Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Ilias Ennahachi treft Superlek in titel rematch bij ONE Championship

Ilias Ennahachi treft Superlek in titel rematch bij ONE Championship

Ilias Ennahachi ONE wereldkampioen vlieggewicht kickboksen en de Thaise superster Superlek Kiatmoo9 zullen elkaar voor de tweede keer ontmoeten. Dit keer in een rematch van hun wereldtitel clash bij ONE: FISTS OF FURY in februari 2021.

Regerend koning Ennahachi won in die eerste ontmoeting, hoewel velen geloofden dat Superlek Kiatmoo9 genoeg had gedaan om de Nederlands-Marokkaan te onttronen (lees verder onder video eerste gevecht).

Ennahachi hoopt dat debat te beëindigen met een meer nadrukkelijke overwinning op zijn #2-gerangschikte vijand. Maar de steun van de Thaise menigte in de Impact Arena achter hem, zal de motivatie van Superlek torenhoog zijn.

Alles of niets

Superlek heeft sinds dat verlies een indrukwekkende winstreeks geboekt. Hij zal volgende maand ook deelnemen aan de ONE Flyweight Muay Thai World Grand Prix Championship Final tegen Panpayak Jitmuangnon op ONE 164.

Als hij de prestigieuze zilveren titel van het toernooi wint, zal Superlek nog meer vertrouwen hebben wanneer hij Ennahachi uitdaagt voor het kickboks goud.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws