'Ik pak die titel!' Regian Eersel gaat voor 2e goud bij ONE Championship | Video Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

'Ik pak die titel!' Regian Eersel gaat voor 2e goud bij ONE Championship | Video

'Ik pak die titel!' Regian Eersel gaat voor 2e goud bij ONE Championship | Video

Regian Eersel de regerend kickboks kampioen lichtgewicht bij ONE Championship gaat op voor de vacante titel in het Muay Thai. Volgende week treft Eersel de gevaarlijke Sinsamut Klinmee in de Axiata Arena, Kuala Lumpur.

Regian Eersel is met recht een van de beste kickboksers die ons land telt en is wereldwijd bekend. Bij ONE Championship versloeg hij grote namen zoals voormalig Glory Kampioen Nieky Holzken. Tijdens ONE on Prime Video 3 zal hij een tweede wereldtitel bij de organisatie aan zijn Palmares willen toevoegen.

Ik pak die titel

In een interview vandaag met Tim Wheaton van onze Engelse redactie sprak Eersel over zijn komende gevecht. Je hebt je kickboks lichtgewicht titel verdedigd in 5 gevechten. Nu ga je vechten voor de Inogrial One Lightweigt Muay Thai werelkampioenschap. Hoeveel ‘belts’ wil je ?

,,Ik wil ze allemaal! Nee, grapje, ik wil wat het beste bij mij past. Op dit moment is dat de Muay Thai wereldtitel. Die ga ik zo vaak mogelijk verdedigen.En dan hoop ik dat ik geschiedenis schrijf. Dat is mijn doel." Bekijk de video (Engels voor meer).

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws