'Iedereen mag komen!' Glory Kampioen geeft openbare training Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

'Iedereen mag komen!' Glory Kampioen geeft openbare training

'Iedereen mag komen!' Glory Kampioen geeft openbare training

Tiffany van Soest Glory kickbokskampioen geeft maandag een openbare training. Van Soest vecht op 8 oktober tijdens Collision 4 in het Gelredome waar zij haar bantamgewicht titel verdedigd. tegen Sarah Moussaddak uit Frankrijk.

Je moet er wel een stukje voor rijden als je de training van Van Soest bij wil wonen. De kampioene heeft het Duitse Gronau uitgekozen om haar kunnen te laten zien. In Nederland is het geen normale zaak dat trainingen van vechters bijgewoond kunnen worden. In Amerika waar Van Soest woont is dat meer gangbaar.

Kom kijken

Glory is blij dat Van Soest een kijkje in de kickboks keuken voor vrouwen geeft. De organisatie is voor meer promotie van de sport onder vrouwen, waar Van soest een boegbeeld voor is. "Een sport die je ontzettend fit maakt en ervoor zorgt dat je je kunt verdedigen als je wordt lastig gevallen op straat, in de kroeg, tijdens de GP in Zandvoort of waar dan ook", aldus Glory (lees verder onder video).

Wie de stoute schoenen aan durft te trekken en de training wil bijwonen is welkom in de Königstrasse 1, Apartment 3 in Gronau. Niet alleen traint die dag Van Soest in de gym maar zal zij in een meer gaan zwemmen dicht in de buurt van de sportschool.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws