GLORY UPDATE: Gökhan Saki en online PPV verkoop record Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

GLORY UPDATE: Gökhan Saki en online PPV verkoop record

GLORY UPDATE: Gökhan Saki en online PPV verkoop record

De geruchtenmolen draait volop na de aankondiging dat kickbokslegende Gökhan Saki niet langer onder contract zou staan bij de UFC. De topvechter plaagt een terugkeer naar het kickboksen. En GLORY zou de organisatie zijn waarnaar hij terug zou keren.

Alhoewel het allemaal nog geruchten zijn dat Saki een terugkeer maakt naar het kickboksen. Is de kans aanwezig dat hij terugkeert naar zijn oude werkgever GLORY. Reden voor onze redactie om contact op te nemen met de organisatie.

Saki poste op Instagram een foto met bokshandschoenen aan met de de tekst 'de volgende stap'. Echter kan GLORY geen uitsluitsel geven op de vraag of Saki terugkeert. Het antwoordt is kort maar duidelijk; ,,Mocht dat het geval zijn dan zullen jullie het wel horen", aldus de reactie eerder vandaag.

PPV record verbroken

Het blijft dus nog even spannend wat de volgende stap van Saki zal zijn. Ook stelde wij de vraag hoe de verkoop van de online PPV's voor het evenement is verlopen van 30 januari. Daar had GLORY een aantal top gevechten inclusief en 4 man toernooi met Rico Verhoeven op het programma.

De online PPV verkoop liep tegen wat problemen aan en zelfs GLORY topman Scott Rudmann riep op of via een andere weg de PPV's te kopen. De exacte verkoop cijfers zal GLORY niet naar buiten brengen werd ons medegedeeld. Wel melde men dat het records heeft verbroken. Wat goed nieuws is en er vast voor zal zorgen, dat er nieuwe GLORY evenementen aan zullen komen dit jaar.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/kickboks-muay-thai-nieuws/saki-vs-spong-3-glory-geef-de-fans-wat-ze-willen-zien/

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws