'Glory titelgevecht moet opnieuw!' Verbazing over verlies Nabiyev Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

'Glory titelgevecht moet opnieuw!' Verbazing over verlies Nabiyev

'Glory titelgevecht moet opnieuw!' Verbazing over verlies Nabiyev

Alim Nabiyev verloor gisteravond tijdens Glory 82 in Bonn, Duitsland van Endy Semeleer. Met het verlies had Nabiyev ook het nakijken op de weltergewicht titel. De partij ligt onder vuur, critici en fans zouden het gevecht graag opnieuw gedaan zien worden.

Het was een hard gevecht tussen Nabiyev en Semeleer die vochten om de Glory weltergewicht titel. Beide vechters waren op zoek naar een knock-out maar deze viel niet. De beslissing kwam uiteindelijk aan op de jury die Semeleer tot nieuwe kampioen kroonde. Deze beslissing ligt nu zwaar onder vuur van Nabiyev en zijn team maar ook de fans zijn het er niet mee eens (lees verder onder twitter bericht).

We zijn bestolen

Ook de fans laten zich horen op social media; ,,Wil graag jullie mening. Andy Semeleer is een topper, maar ik vond Nabiyev de winnaar. Vreemde uitslag van de jury", aldus een vraag op FB platform Real Warriors. Gilbert Ballantine voormalig topvechter is kort maar duidelijk; ,,Ik vindt dat Nabiyev duidelijk heeft gewonnen." Andere critici reageren door te zeggen dat het gevecht opnieuw zou moeten in een rematch.

,,Als er protest wordt aangetekend tegen de uitslag dan moet dit in een vastgesteld tijdsbestek gebeuren. Wanneer dit niet gebeurt zal er geen onderzoek volgen. In principe kijken we nooit video's terug", was een eerdere opmerking van een official buiten Glory die de gevechten sanctioneren. Semeleer bood direct na de partij Nabiyev een rematch aan. Of deze er zal komen is nu nog niet duidelijk.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws